Grote Markt 19, 4811XL Breda
Direct reserveren: 076 - 889 81 80

Groepen en partijen

Lekker eten met vrienden, familie, collega's, etc? Dat kan! Groepen zijn bij ons meer dan welkom, maar voor ons en voor uzelf vragen wij u van te voren te reserveren indien u met tien of meer personen bent. Het reserveren voor grote groepen gaat via Manouk en u kunt haar bereiken door te mailen naar manouk@deboterhal.nl

Daarnaast hebben wij tegenwoordig ook een prachtige brochure, waar u op uw gemakje meer kan lezen over de verschillende mogelijkheden die De Boterhal te bieden heeft.

Wij hebben ook de keuze uit twee verschillende groepmenu's. Deze zijn samengesteld door onze keuken en bestaan uit verschillende gerechten van de dinerkaart. Het is niet mogelijk om zelf een menu samen te stellen of verschillende menu’s te kiezen binnen dezelfde groep. Echter denken wij altijd graag mee omtrent allergieën, een dieet of andere wensen. Bekijk hier menu 1 en hier groepmenu 2, bij beide is het dessert optioneel en zijn de prijzen per persoon erbij vermeld.

U heeft misschien ook al gezien dat onze eerste verdieping af te huren is voor bijvoorbeeld een besloten feest. Meer informatie hierover vindt u op de pagina 'Besloten ruimte'.