Grote Markt 19, 4811XL Breda
Direct reserveren: 076 - 889 81 80

Bieren

Hier vindt u onze bierkaart. Meer informatie over onze wisselende bieren en verschillende proeverijen vindt u verder op deze pagina.

Brouwerij vrij
De Boterhal is Brouwerij vrij, wat wil zeggen dat we niet gebonden zijn aan bepaalde leveranciers en dus bieren.
Wij hebben de unieke mogelijkheid om alle bieren te verkopen, naast elkaar! Met onze 25 tappunten en meer dan 100 bieren op fles proberen we een zo'n gevarieerd mogelijk bierassortiment te bieden. Daarbij wisselen onze ketel- en seizoensbieren iedere maand zodat er telkens iets nieuws te proeven is.

Bierproefplateau's
Met oog op het seizoen wisselen we onze seizoensbieren op tap, onze ketelbieren wisselen we maandelijks met bijzonderen bieren op tap. Beiden zijn er in vijf varianten.
Deze bieren kunnen los besteld worden maar kunt u ook allemaal in een keer proberen! Bestel hiervoor één van onze bierproefplateau's (of allebei natuurlijk). U krijgt dan de bieren, met een uitleg, in proefglaasjes.

Mystery Beer
Voor maar €3,30 krijgt u bij ons een mystery biertje. Hierbij krijgt u een kaartje waarop u uw gegevens in kunt vullen en welk biertje u denkt te proeven. Zodra het desbetreffende mystery bier op is wordt er geloot tussen de mensen die goed hadden geraden welk bier het was. De winnaar wordt via facebook bekend gemaakt en wint een High Beer voor twee personen.

High Beers
Genieten van door ons geselecteerde bieren met hapjes en een uitleg? Dat kan!
Wij hebben twee High Beers die iedere dag tot 16:00 besteld kunnen worden, meer informatie hierover vindt u onder het kopje proeverijen.

Bierproeverij
Voor grotere groepen (15 personen of meer) kunnen wij ook een bierproeverij organiseren, meer informatie vindt u ook weer bij de pagina proeverijen.
Brouwerij St. Joris heeft haar deuren geopend in de kelder van De Boterhal. Hier kunt u ook genieten van verschillende proeverijen.